Jeugdhoek / Stamptales STOPT per 18-01-2021

„leuke veiling voor de jeugd

Stamptales is de naam van ons jeugdprogramma. Iedereen tot 17 jaar kan hieraan deelnemen, de toegang is gratis. We hebben een uitgebreid spelprogramma, waarbij je heel veel gratis postzegels krijgt. Soms werken we thematisch, bijvoorbeeld over Japan en Thailand.

Het albumbladen maken is al jaren een groot succes. Sommige van u komen zelf al met ontwerpen of een idee naar ons toe. Een aantal daarvan gaan we inderdaad opnemen in ons programma. Het is wel een vereiste dat we in staat zijn om ca 400 series postzegels voor zo’n blad bij elkaar te krijgen; dat is niet altijd even eenvoudig. Het kan soms even duren voordat we een albumblad kunnen lanceren.

Dagelijks tijdens stamptales organiseren we een leuke veiling voor de jeugd, waarbij iedereen met punten kan bieden en er leuke kavels te koop zijn. Veiling start om 14:30 uur. Neem alvast een kijkje in de veiling door op onderstaande links te klikken:

* Kavels veilingdag 1
* Kavels veilingdag 2

In de Filakrant staan ook pagina’s voor de jeugd. We vinden het erg leuk wanneer jongeren een stukje schrijven over hun verzameling of belevenissen op de beurzen in Barneveld.

Mocht u in het bezit zijn van overtollige motiefzegels of series die leuk zijn voor kinderen, dan kunt u ons daar een groot genoegen mee doen. Wij garanderen u dat uw gift daadwerkelijk bij kinderen terecht komt.

English Deutsch